Anna AlÓs i JovÚ

Calidesa mediterrània

Flexibilitat, riquesa de colors, matisos i amplitud de registres en allò que és estrictamente musical però també en el vessant actoral. La mezzosoprano Anna Alàs i Jové, nascuda a Terrassa i afincada a Alemanya, és una de les veus del moment. D’ànima expressiva i veu càlida, mediterrània, la seva presència és habitual en els principals teatres i auditoris del país, tot i mantenir una activitat regular en l’escena europea que li ha permès assolir fites importants com rols protagonistes a la prestigiosa Staatsoper de Berlín (2010 i 2014) o debutar a l’emblemàtica Philharmonie de la capital alemanya (abril de 2015).

Alàs troba en l’escenari el seu medi natural i casa amb enginy una musicalitat escrupulosa, que s’expressa de manera especialment evident quan aborda el lied o l’oratori, amb la seva voluntat comunicadora. Són valors elevats a virtuts que tant el públic com la crítica li han sabut reconèixer a nivell internacional. Alàs es val d’una gran intuïció musical i una presència lluminosa que explora incansablement en formats diversos i que li han permès repetir en produccions del Teatre Nacional de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu o debutar, aquest 2015, al Teatre Campoamor (Oviedo).

Segura de sÝ mateixa i del seu timbre, entÚn com jugar virtuosament amb els colors de la veu i tÚ un autŔntic talent per a l'escena.

Stuttgarter Zeitung

Aquesta pÓgina utlitza cookies per millorar l'experiŔncia de l'usuari durant la navegaciˇ. En cas de continuar navegant s'entendrÓ que accepteu la nostra polÝtica de cookies.