Carles Marigó

Nascut l'any 1986, Carles Marigó és llicenciat en interpretació musical en l'especialitat de piano a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Va cursar la titulació amb Vladislav Bronevetsky i va aconseguir matrícula d'honor a piano i al projecte final de carrera.

Becat pel Consell Nacional per la Cultura i les Arts (CoNCA), va ampliar la seva formació en el Conservatori de Moscou (Tchaikovsky Moscow State Conservatory), amb Irina Plotnikova, on l'any 2013 va obtenir el diploma en el Posgraduate Performance Course amb les màximes qualificacions.

Ha rebut classes de mestres com Nelson Goerner, Elsa Púppulo, Elisabeth Leonskaja, Barry Douglas, Christian Sacharias, Paul Badura-Skoda, Jacques Rouvier o María Jesús Crespo, entre d'altres.

Ha rebut formació també en les matèries de jazz i improvisació de música clàssica amb músics com Xavier Dotras, Albert Bover, Ignasi Terraza, Juan de la Rubia i Emilio Molina. A partir de 2013, en Carles ha entrat a formar part de l'equip de professors de l'IEM (Instituto de Educación Musical). Dirigit per Emilio Molina, l'IEM es basa en la improvisació com a sistema pedagògic.

Ha rebut premis en concursos nacionals i internacionals, tant de piano com de composició (Eugènia Verdet, Ciutat de Manresa, Ricard Viñes, Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, Rius i Virgili, entre d'altres). Ha participat en festivals com a solista i en grups de música de cambra a Espanya, Portugal, Holanda i Rússia.

Carles Marigó és un músic polifacètic; la seva inquietud l'ha dut a treballar com a intèrpret, compositor, arreglista i educador musical, en projectes de música clàssica, jazz, funky, música tradicional, pintura i teatre, girant sempre al voltant de la interpretació, la creativitat i la improvisació musicals.

Actualment compagina la feina concertística amb la d'educador. És professor al Conservatori Superior de Música del Liceu i cap de departament de piano al Conservatori Professional del Liceu. Alhora, està realitzant els estudis de Màster Avançat en interpretació a l'ESMUC.

Ce site utilise des cookies pour améliorer votre expérience de la navigation. Si vous continuez la navigation, il est entendu que vous acceptáis notre politique de cookies.