© Núria Gómez Gabriel

Alàs debuta al Festival de Peralada amb un projecte a l’entorn de Monteverdi

Combattimento, Amor i lluites als madrigals de Monteverdi és una proposta amb direcció musical de Fausto Nardi i direcció escènica i dramatúrgia de Joan Anton Rechi que es presentarà dilluns vinent, 1 d’agost, a les deu del vespre, al Claustre del Carme en el marc del XXX Festival Castell Peralada.

Monteverdi, de qui l’any vinent es commemora el 450 aniversari del seu naixement, va revolucionar la música amb la seva particular manera d’entendre com aquesta havia d’expressar les línies emocionals d’un text. Il combattimento di Tancredi e Clorinda n’és una mostra excel·lent. 

A banda de la mezzosoprano Anna Alàs i Jové, participen en aquesta producció la soprano Sara Blanch, els tenors David Alegret i Víctor Sordo i l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí, amb Dani Espasa al clave. El disseny d’il·luminació és d’Alberto Rodríguez i el disseny de vestuari de Mercè Paloma.

Per saber-ne més, clicar l'enllaç

Anna Alàs i Jové · Projectes    
© Fundació Catalunya-La Pedrera

Joel Bardolet i Carles Marigó, músics residents a La Pedrera la temporada vinent

El violinista Joel Bardolet i el pianista Carles Marigó han estat escollits per la Fundació Catalunya-La Pedrera per formar part de la cinquena temporada de Residències Musicals. D’aquesta manera, la Fundació continua exercint el seu rol de prescriptora de joves talents musicals. La flautista Elisabet Franch completa la tríada de músics que des del 18 de setembre de 2016 i fins el 21 de maig de 2017 realitzaran un total de nou concerts, tres a càrrec de cadascun dels artistes. 

Bardolet presentarà les propostes següents:

Concert solista
Camins entrellaçats · Intertwined paths
Inspirat en el repertori del seu debut discogràfic (Seed II)
Amb la col·laboració de Mal Pelo: María Muñoz i Pep Ramis (dansa)
16 d’octubre de 2016

Recital amb piano
Joel Bardolet i Marco Scilironi
20 de novembre de 2016

Concert de cambra
Sextets de corda
19 de març de 2017

© Fundació Catalunya-La Pedrera
© Fundació Catalunya-La Pedrera

La Residència de Carles Marigó inclourà:

Duet amb violí
Sara Cubarsi i Carles Marigó
18 de desembre de 2016

Concert de cambra 
Quartets de corda
19 de febrer de 2017

Concert solista
Moments
Inspirat en el repertori del seu debut discogràfic (Seed III)
21 de maig

Tots els concerts són a les sis de la tarda.
Entrades a la venda a partir d’agost de 2016.
Per a més informació, clicar l'enllaç

Oberta la contractació

Continua l’estiu intens del Quartet Gerhard: aquesta setmana, a l’Acadèmia del Festival de Verbier

Després dels concerts a Aix-en-Provence i de desenvolupar la setmana passada la segona edició de l’Acadèmia de Quartets de Vic (que va incloure un concert a L’Atlàntida tocant Haydn), el Quartet Gerhard participa fins el proper 7 d’agost a la Verbier / Academy, compromís que enllaçarà amb el festival d’Orlando -a Holanda, de l’11 al 21 d’agost. 

Recuperem el teaser de presentació del seu segon disc, Portrait (Seed I), que es presentarà la tardor vinent. 

Oberta la contractació    
© Martí E. Berenguer

Seed Comunicació · Públic i crítica acompanyen Vespres d’Arnadí en el seu primer festival d’estiu Da Venezia a Barcellona

Han estat quatre concerts celebrats durant els mesos de juny i de juliol a l’església barroca de Sant Felip Neri de Barcelona. La música veneciana de compositors com Vivaldi o el català Terradellas ha estat el fil conductor de la proposta Da Venezia a Barcellona, primera edició del festival d’estiu produït pel conjunt que lidera Dani Espasa. El grup, que ha alternat la celebració del festival amb concerts a Madrid i a Praga, valora molt positivament la iniciativa i n’estudia ja la continuïtat. 

Contacte:
Rut Martínez Ribot
hey@seedmusic.eu
T. +34/649 935 371