Estiu 2017

El pianista Carles Marigó inclou Schubert, Rakhmàninov i les seves improvisacions en l’àlbum Moments

Presentat aquesta primavera en concert a Blanes i a Barcelona (en el darrer concert de la residència musical de Marigó a la Fundació Catalunya - La Pedrera), el disc Moments ja és tota una realitat. Enregistrat a l'Auditori del Conservatori del Liceu gràcies al suport de Catalunya Música -en tant que n’és una de les propostes destinades a festejar els 30 anys de l’emissora-, amb producció musical de Neu (Hugo Romano), aquest àlbum permet al pianista i docent explorar la seva personalitat interpretativa a partir de la música 'del moment', és a dir, la improvisació.

Marigó té cites importants aquest estiu a Palafrugell (14 de juliol, cicle de Joventuts Musicals) i al Palau de la Música Catalana, on debutarà a la Sala de Concerts el proper 24 d’agost en el marc del cicle Estiu al Palau. Carles Marigó hi presentarà el seu programa Ibèrics, un recull de música espanyola des de Mudarra a Falla, passada pel seu sedàs i embolcallada amb les seves improvisacions. També podreu escoltar en Carles en directe a Calella (a duo amb Marco Mezquida), Alella (en formació de quintet), Barcelona (amb Oriol Aymat) i a Moscou, al Museu de Belles Arts Puixkin (solo).

Per comprar el disc de Carles Marigó (Seed 003), podeu accedir a la nostra botiga online: http://botiga.seedmusic.eu/

Compartim el teaser promocional i el videoclip de Moments, dirigits per Artur Tort:

Veure teaser promocional

Veure videoclip de Moments

Marigó a l’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio Carles Marigó, en el programa especial dels 30 anys de Catalunya Música (retrat musical en directe)
Oberta la contractació

© Martí E. Berenguer

Estiu ple de compromisos musicals per als artistes de Seed

A pocs dies per donar el tret de sortida a la temporada estiuenca, compartim alguns dels compromisos principals dels artistes del nostre segell. El violinista Joel Bardolet participarà aquest cap de setmana en la segona edició de la iniciativa El so de les cases. Serà fent duo amb la també violinista Cati Reus; se’ls podrà escoltar dissabte i diumenge al menjador de la Casa Parrella de Vic. El dia abans, Bardolet serà a Santa Cugat del Vallès participant del projecte Cat.Cambra i en concert al Claustre del Monestir de la ciutat. Joel Bardolet participarà aquest estiu amb 3 concerts al Festival de Wissembourg i igualment tocarà amb l’Acadèmia 1750 al Festival de Torroella, dirigits per Massimo Spadano, així com en dos festivals més a Basilea (l’un de música clàssica i l’altre contemporània). La temporada vinent el podreu escoltar com a concertino - director del programa Avi Avital Vivaldi amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, de la qual n’és concertino.

Joel Bardolet tocarà també aquest estiu als festivals de Cervià de Ter (6 d’agost) i de Sant Feliu de Guíxols (7 d’agost) amb el Trio Fortuny que forma juntament amb Pau Codina (cello) i Marc Heredia (piano).

© Teatro Arriaga L'Orfeo

Per la seva banda, la mezzosoprano Anna Alàs i Jové homenatjarà aquest estiu Claudio Monteverdi amb el programa bastit en col·laboració amb l’Ensemble Daimonion. Monteverdi nei monti verdi es podrà escoltar en directe al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) i a Basilea. Igualment Alàs col·laborarà amb l’Orquestra de Cambra del Penedès interpretant novament El amor brujo com a pas previ dels seus debuts, la temporada vinent, amb l’Orquesta y Coro de la Comunidad de Madrid (ORCAM), l’Orquesta Ciudad de Granada (OCG), així com els debuts internacionals a la Staatstheater Wiesbaden i a la Winter Oper Potsdam.

Acabem comunicant-vos que el violoncel·lista Pau Codina s’incorpora a la cartera de Seed i prepara l’enregistrament del seu àlbum de presentació, que s’enregistrarà el setembre vinent a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí. Codina, que ja ha debutat com a solista amb l’OBC, l’Orquestra de la RTVE, la Simfònica del Vallès i la JONC, ha escollit obres de Bach, Hindemith, Beethoven (duo) i Brahms (aquesta última, interpretada amb el Trio Fortuny) per formar part del recull que sortirà publicat a finals d’any.

Codina participarà aquest estiu en diversos projectes al Regne Unit, on s’ha format principalment: destaquem el Vibrate Festival on tocarà amb el violinista Valeriy Sokolov -amb qui coincidirà de nou la temporada vinent a L’Auditori de Barcelona- o l’encontre francès L’Été musical au Poujoula.

Les 14 recomanacions de Joel Bardolet Article a l’ARA Play sobre Anna Alàs i Jové Pau Codina, premiat pel grup Enderrock

© igor.cat

SEED COMUNICACIÓ · Sobre el vintè aniversari del Quartet Casals

Referents ineludibles per a les noves generacions d’instrumentistes de cambra, el vintè aniversari del Quartet Casals és motiu d’alegria per a tots. Nombrosos mitjans de comunicació nacionals i internacionals recullen aquests dies l’efemèride d’aquest aniversari i aprofiten per fer balanç amb aquests quatre talentosos músics el camí recorregut en comú. Un dels deu millors quartets del moment a nivell mundial: ho podeu llegir, entre altres, al Babelia - El País i La Vanguardia.

Aquest estiu seran a la Schubertíada i la tardor vinent no podeu faltar als concerts programats en el marc de la temporada de cambra a L’Auditori, on desgranaran la seva integral dels quartets de Beethoven. Seran 6 concerts irrepetibles! Octubre 2017 - Maig 2018

La Vanguardia Babelia, El País. Pàgina 1 Babelia, El País. Pàgina 2

© Martí E. Berenguer

SEED COMUNICACIÓ · Segon festival de Vespres d’Arnadí a Barcelona dedicat a Händel

La formació barroca que lidera Dani Espasa torna a l’església de Sant Felip Neri per celebrar la segona edició del seu festival de producció pròpia, enguany dedicat a la figura de Händel. El primer concert tindrà lloc el 29 de juny a les vuit del vespre (amb el tenor Roger Padullés i l’actriu Clara Altarriba); la segona cita serà el 6 de juliol amb Maria Hinojosa (soprano) i el baríton Josep-Ramon Olivé, al costat de l’artista Marina Durany; i per acabar el tercer i últim concert d’enguany tindrà lloc el 13 de juliol, amb Espasa liderant la seva formació en un programa centrat en la Música aquàtica.

Entrades ja a la venda! Per a més informació: festival.vespresdarnadi.com

Contacte:
Rut Martínez Ribot
hey@seedmusic.eu
T. +34/649 935 371