Neix Seed Music, una agència de management integral 

Recollint l’experiència exercida durant anys en l’àmbit de la producció, la comunicació i el management d’artistes de perfil divers, neix l’agència SEED MUSIC amb la voluntat de plantejar un seguiment integral dels seus artistes, un autèntic acompanyament a la tasca que desenvolupen. Tot i que centrada en la música de cambra, SEED MUSIC no oblida el perfil solístic d’alguns dels seus músics.

L’articulació d’aquesta petita 'família musical’ comença a caminar aquesta tardor amb pas ferm i us convida a conèixer els seus artistes i projectes a través d’eines de promoció com aquest espai informatiu periòdic, que inclou les novetats principals vinculades als artistes de Seed Music.

El Quartet Gerhard articula quatre programes singulars i diversos per a la temporada 2016-2017

Considerat un dels joves quartets de referència a nivell europeu i amb residències recents desenvolupades amb gran èxit de crítica i públic als festivals de Davos i Wissembourg, el Quartet Gerhard presenta quatre nous programes de concert per a la temporada 2016-2017. Amb un aplaudit disc de presentació sota el braç (Beethoven i Janácek, produït per Joventuts Musicals d’Espanya), la poètica del Quartet Gerhard madura a redós de les propostes titulades:

LA REMOR DE LA BELLESA

Mozart i Schubert són coneguts pels seus extraordinaris dots musicals i la naturalesa expressiva de les seves melodies. Ambdós compositors s’inspiren en la veu humana, el camí directe cap a l’ànima. La bellesa, presentada en infinitat de formes, és el missatge principal. Aquest programa ens apropa a la remor intangible del cosmos.

EL PODER DE L’EVOLUCIÓ

Els quartets de corda de Beethoven es consideren el model clau per entendre tota la literatura d’aquest gènere des del Classicisme tardà fins als nostres dies. La constant evolució musical després de Beethoven és representada en aquest programa per Johannes Brahms, una de les veus cabdals del Romanticisme Alemany, i per Robert Gerhard, compositor d’origen vallenc de la Segona Escola de Viena.

A CONTRACORRENT

La recerca de nous camins musicals i qüestionar els models tradicionals és el nexe que uneix aquests tres grans noms de la història de la música. La creació de música requereix personalitats genials capaces d’obrir nous horitzons i descobrir noves possibilitats. Sense cap mena de dubte podem afirmar que Haydn, Stravinsky i Beethoven pertanyen a aquest grup de compositors.

SONS IBÈRICS

Fem una ullada al territori propi per presentar un programa molt especial amb una influència comuna. Desde l’ànima del ‘torero’ fins a les costes mediterrànies i els Pirineus bascos, aquest programa és un viatge fresc i seductor a través dels paissatges ibèrics.

Formen el Quartet Gerhard:
LLUÍS CASTÁN COCHS // violí
JUDIT BARDOLET VILARÓ // violí
MIQUEL JORDÀ SAÚN // viola
JESÚS MIRALLES ROGER // violoncel
Oberta la contractació
   

La mezzosoprano Anna Alàs i Jové recorda Granados amb un programa a duo amb Albert Guinovart

A l’entorn de Granados és el títol escollit per la mezzosoprano de Terrassa Anna Alàs i Jové amb la voluntat d’homenatjar la figura d’Enric Granados. El motiu: la commemoració, l’any 2016, del centenari de la seva mort (1867 – 1916). Aquest programa es presentarà en concert el proper 21 d’abril, a dos quarts de nou del vespre, al Petit Palau, en el marc del cicle Intèrprets Catalans de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana.

Alàs, centrada en l’enregistrament del seu primer àlbum com a solista, manté una presència regular en els principals escenaris d’òpera i sales de concert d’Alemanya (on resideix), sense oblidar els teatres i sales catalanes, on actualment participa en les produccions destinades a commemorar l’Any Morera, La Santa Espina (amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i direcció de Rubén Gimeno) i La viola d’or (en versió semiescenificada i direcció de Diego Martin-Etxebarria).

Per a més informació i venda d’entrades:
http://www.palaumusica.cat/anna-alàs-mezzo_315455

Oberta la contractació
(concerts a partir del maig de 2016)

La música de cambra, un tresor a l’abast

El violinista Joel Bardolet, una de les veus més singulars de la seva generació, format a Catalunya, Alemanya i Suïssa, regularitza la seva presència als escenaris catalans en tant que concertino de la formació de Tarragona Camera Musicae, sense oblidar el seu rol com a solista i la seva aposta ferma per la música de cambra.

Bardolet aborda aquesta tardor - hivern compromisos importants, com les Quatre estacions (concertino-director) de Vivaldi a Munic, la col·laboració amb l’Ensemble Cosmofonia a Basilea i els seus concerts a Wissembourg. Us convidem a conèixer els seus programes a duo amb el pianista italià Marco Sciliron i el seu trio amb el violoncel·lista Pau Codina i el pianista Marc Heredia.

Oberta la contractació  

CAT.CAMBRA

Cat.Cambra és una nova temporada de concerts de música de cambra que va de gira per tota Catalunya. Els fundadors dels festivals 'Pòdium Internacional Matadepera’ i 'Músics en Residència d’Alella’ s’alien per portar les seves idees de programació des de l'àmbit local i estiuenc fins a les sales de tot el país -i durant tot l’any!

MASSIMO SPADANO  violí i director

El nou director titular de l’Acadèmia 1750, el violinista i director Massimo Spadano, proposa diversos programes de petit format, principalment centrats en el repertori barroc. Els seus col·laboradors són músics de gran trajectòria, còmplices del violinista italià amb el qual han treballat al llarg de més de dues dècades en formacions i projectes distints.PRODUCCCIONS - LA VIOLA D'OR

Dirigida per Diego Martin-Etxebarria, aquesta producció de La viola d’or commemora el 150è aniversari del naixement del compositor Enric Morera. Ho fa amb un ambiciós projecte que recupera aquesta sarsuela catalana original de Morera escrita per a cobla i veus. Estrenada a la Garriga el 1914, torna als escenaris amb una potent posada en escena que inclou veus líriques destacades, cobla, actors i cos de dansa.

PRODUCCCIONS - CADENA TRÒFICA

Aquest projecte està inspirat en algunes de les idees que han fet de la Bauhaus un referent en la història de l'art del segle vint. Tres músics de referència del jazz a Catalunya, el pianista Joan Díaz, el contrabaixista David Mengual i el bateria Oriol Roca, amb la voluntat d’explorar els límits de la poètica creativa en aquest projecte que s’acompanya de les projeccions del fotògraf Carles Roche.

MANAGEMENT:  Anna Alàs i Jové  ·  Victor Sordo  ·  Joel Bardolet  ·  Quartet Gerhard  ·  CAT.Cambra  ·  Massimo Spandau

PRODUCCIÓ:  Cadena Tròfica  ·  NewCat Ètinic  ·  Seed Music Records  ·  La Viola d’Or

COMUNICACIÓ

Contacte:
Rut Martínez Ribot // SEED MUSIC
hey@seedmusic.eu
T. +34/649 935 371