El Quartet Gerhard obre la primera temporada musical estable de Santa Coloma de Farners

Serà aquest dissabte, 23 de gener, a les nou del vespre, a l'auditori d'aquesta població de la Selva. El quartet interpretarà el programa següent:

 • Franz Schubert, Quartettsatz en Do menor (10')
 • Juan Crisóstomo de Arriaga, Quartet núm. 2 en La major (28')
 • Pausa
 • Felix Mendelssohn-Bartholdy, Quartet núm. 1, op. 12 en Mi bemoll major (30')
  1. I.   Adagio - Allegro
  2. II.  Canzonetta allegretto
  3. III. Andante espressivo
  4. IV. Molto allegro e vivace

Amb aquesta nova temporada de concerts, els responsables de Santa Coloma volen 'potenciar la cultura al municipi i fer-ho en col·laboració amb actius locals com l'Escola Municipal de Música'. En aquest sentit, els Gerhard tindran una trobada amb els alumnes de l'escola Josep Carbó per intercanviar experiències. Aquesta actuació compta amb el suport del Programa.Cat.

El Quartet Gerhard, que acaba d'actuar al Teatro Giocosa d'Ivrea (Itàlia), enllaçarà l'actuació d'aquest dissabte amb concerts a Munic (28 de gener), Palma de Mallorca (24 de febrer) i Basilea (27 de febrer), així com amb tres concerts a Bilbao, a principis del mes de març. Tornaran a Catalunya el proper 11 de març, per actuar a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Més informació
Formen el Quartet Gerhard:
LLUÍS CASTÁN COCHS // violí
JUDIT BARDOLET VILARÓ // violí
MIQUEL JORDÀ SAÚN // viola
JESÚS MIRALLES ROGER // violoncel
Oberta la contractació
   

Granados, protagonista de l’any musical que acabem d'encetar - Nou teaser!

El proper 21 d’abril, el Palau de la Música Catalana acollirà la presentació del programa A l’entorn de Granados, una proposta de la mezzosoprano Anna Alàs i Jové  i el pianista Albert Guinovart. Us n’avancem un petit tast a través del teaser promocional (click) enregistrat a la sala d’assaigs de l’Orfeó Català la tardor passada.

Abans, però, podreu escoltar Alàs al Gran Teatre del Liceu (aquí), atès que participa en la producció Götterdämmerung (El capvespre dels déus) que s’estrena el proper 28 de febrer.

Podeu recuperar els detalls sobre el programa Granados a través d'aquest enllaç

Oberta la contractació    

Joel Bardolet i Carles Marigó, en l’homenatge de La Pedrera a la figura d'Enric Granados

El violinista Joel Bardolet, a qui els propers dies podreu escoltar en tant que concertino de l’Orquestra Camera Musicae de Tarragona en el seu inici de temporada al Palau de la Música Catalana al costat del violoncel·lista Asier Polo, i el pianista Carles Marigó, participaran en l’homenatge a Granados organitzat per la Fundació Catalunya - La Pedrera.

'La Pedrera: moviments Granados’ és un espectacle interactiu de música en directe i vídeo en temps real a la façana de La Pedrera, amb direcció artística de Xavi Bové, direcció musical de Raul Patiño i producció de la Fundació. Es farà la nit del 12 de febrer, dins del marc del festival LLUM BCN, que promou l’Ajuntament de Barcelona amb motiu de les festes de Santa Eulàlia.

Bardolet participarà també en el concert de l’Orquestra del Montsalvat que tindrà lloc el proper 5 de febrer, al Palau de la Música, sota la direcció d’Edmon Colomer. El programa és el següent:

 • L. van Beethoven: Concert per a violí, en Re major, op. 61 · Sergey Malov, violí solista
 • F. Mendelssohn: Simfonia núm. 4, op. 90 'Italiana'

Per la seva banda, el pianista Carles Marigó, que s’acaba d’incorporar a la cartera de Seed Music, realitzarà dos cursos d’improvisació a Madrid (Pozuelo de Alarcón, 30 i 31 de gener) i València (20 i 21 de febrer), respectivament. Us convidem a visitar el seu espai al web de l’agència.

Oberta la contractació

Descobreix De Catalunya al món, el tercer disc editat per Seed Music Records

Coincidint amb l’inici de la temporada que significarà el desè aniversari de l’Orquestra Camera Musicae, Seed Music Records, la col·lecció destinada a publicar primers treballs d’autors joves i a fomentar les obres originals, acaba d'editar De Catalunya al món.

El disc és un viatge musical per algunes de les obres de referència de compositors com Eduard Toldrà ('Vistes al mar') o Xavier Montsalvatge ('Tres postals il·luminades’) i inclou les 'Quatre cançons tradicionals catalanes' i l’estrena de la composició ‘Amoremes’, d'Albert Guinovart a partir de poemes de Mònica Pagès. La veu és de la soprano Marta Mathéu i la direcció de Tomàs Grau.

Aconsegueix De Catalunya al món — ORQUESTRA CAMERA MUSICAE

El viatge d’hivern de CAT.CAMBRA

Us proposem descobrir la lletra petita d’un dels programes articulats per CAT.CAMBRA, per a la temporada 2016-2017. En aquest cas, amb Schubert com a fil argumental de la proposta i en col·laboració amb l’actor Robert González.
Veure dossier: 'Viatge d'hivern' de Franz Schubert (D. 911) - com mai l'has viscut!

LA VIOLA D’OR, premi Enderrock de la crítica al Millor Disc de Música Clàssica 2015

La producció d’ADEP La viola d’or, amb música d’Enric Morera i text d’Apel·les Mestres, ha estat reconeguda per la crítica atès el 'gran pes artístic i patrimonial’ del projecte i rebrà, en el marc de la gala dels Premis Enderrock 2016, el guardó que així ho acredita.

Gràcies a tots per aquest reconeixement!

Per saber-ne més:  Article Enderrock i Web La viola d'or

Contacte:
Rut Martínez Ribot
hey@seedmusic.eu
T. +34/649 935 371