Tot a punt per a la presentació de Portrait, el segon disc del Quartet Gerhard

Produït per Seed Music, aquest mes d’octubre arribarà a les botigues i a les plataformes de venda digital l’àlbum Portrait del Quartet Gerhard, enregistrat la primavera passada a l’Auditori AXA - Les Corts amb l’equip de N

El disc és el primer del nou segell Seed i es presenta en format de llibre - CD de factura acurada, amb comentaris per a l'ocasió de l’escriptor Jaume Cabré. 

El proper 21 d’octubre, a les vuit del vespre, es presentarà al Casino de Vic i el 24 d’octubre, en concert, podreu escoltar-ne un tast al Palau de la Música Catalana. Madrid (6 de febrer) i Girona (12 de febrer) són algunes de les cites ja confirmades per presentar aquest treball.

En podeu escoltar un petit avançament a través d’aquest teaser promocional.

Un poderós instrument de setze cordes.

— Jaume Cabré
Oberta la contractació  

Joel Bardolet enregistra a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí el seu debut discogràfic com a solista

D’aquesta manera, l'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí es posiciona com equipament òptim per acollir gravacions professionals. Després d’un estiu farcit de compromisos internacionals  (festivals d’Aschau, Wissembourg i Basilea, entre d’altres), Bardolet ha enregistrat a l’Empordà l’àlbum Intertwined paths, que sortirà al mercat a finals de novembre i que ja té concerts de presentació tancats a Catalunya (18 de desembre), Madrid i Suïssa. Ha comptat amb les col·laboracions del pianista Marco Scilironi i del compositor i violoncel·lista Alessio Pianelli, un dels músics més actius de l’escena europea actual.  

Bardolet, que presentarà aquest disc a Barcelona en el marc de la residència musical que desplega aquesta temporada a La Pedrera, ha enregistrat obres de Kurtág i Telemann presentades a manera d’intercanvi/diàleg així com peces d’autors contemporanis com Miquel Oliu o la cèlebre ‘Spiegel im Spiegel’ d’Arvo Pärt. L’àlbum destaca per incloure la sèrie de peces curtes de Trümpy que donen nom al disc (Camins entrellaçats/Intertwined paths) i que Bardolet ha treballat amb el mateix compositor aquest estiu a Suïssa.

Oberta la contractació

Després d’homenatjar Monteverdi a Peralada, Alàs fixa la mirada en els clàssics catalans gràcies a la recuperació de Tempesta esvaïda

Alàs torna al Kursaal de Manresa el proper 9 d’octubre, a les set de la tarda, en el marc de la recuperació patrimonial de l’obra Tempesta esvaïda de Joaquim Serra (música) i Carme Montoriol (llibret), 80 anys després de la seva estrena. Aquesta producció, de la qual se’n presenta la recuperació integral (enregistrament i edició crítica del llibre i de les partitures a càrrec de FICTA), clourà la 19a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, sota la batuta de Diego Martin-Etxebarria i amb les veus del tenor Roger Padullés, la soprano Elena Copons, els barítons Toni Marsol i Xavier Mendoza i la mezzo Tànit Bono, entre d’altres. L’Orquestra Camera Musicae i el Cor Lieder Càmera completen el cast d’una proposta que podeu resseguir a través d’aquest teaser promocional.


Han dit d’Anna Alàs i Jové · (Combattimento · Festival de Peralada 2016):

La mezzosoprano Anna Alàs va destacar com sempre per la seva veu vellutada i una interpretació que li sortia de les entranyes, especialment en la corprenedora Lamento d’Arianna.

— Marta Porter / ARA

Va ser memorable el Lamento d’Arianna interpretat per una gran Anna Alàs, sempre en sintonia amb el llibre d’estil.

— César López Rosell / El Periódico
Anna Alàs i Jové · Projectes    
SEED PRODUCCIÓ

Jordi Molina presenta Matèria del temps

Pioner, inquiet, talentós i inconformista. Són alguns dels adjectius que han acompanyat el músic Jordi Molina al llarg de més de trenta anys de reconeguda carrera. Ara s’ha decidit a impulsar un nou projecte que considera necessari, tant a nivell artístic com a nivell vital, ‘atès que no existeix en el panorama musical català’, afirma. ‘Una producció en què el so instrumental d’una tenora lidera un conjunt de músics d’alt nivell’.

Després de diverses preestrenes, la proposta arribarà a la Fira Mediterrània el proper 9 d’octubre i a l’Espai Ter de Torroella, el 22 del mateix mes

SEED COMUNICACIÓ

Compte enrere per iniciar les temporades de l’Orquestra Camera Musicae a Tarragona i al Palau

Camera Musicae presenta noves temporades de concerts a Tarragona i a Barcelona, al Palau,  destinades a traçar un viatge musical i vital únic a través d’algunes de les músiques més inspirades de tots els temps. Txaikovski, Rodrigo, Dvořák, Mozart, Bruckner, Bach… Per fer-ho, s’acompanyen de solistes i convidats d’excepció: Alexandra Soumm, Rafael Aguirre, Jordi Mora, Stephen Kovacevich, Lluís Claret, Sabine Meyer, Alba Ventura, Antoni Ros Marbà… 

Per saber-ne més, accediu a l’enllaç sobre la seva temporada a Barcelona (entrades i abonaments a la venda). I properament, informació i venda d’entrades als sis concerts de la propera temporada al Teatre Tarragona.

Contacte:
Rut Martínez Ribot
hey@seedmusic.eu
T. +34/649 935 371