Octubre 2017

NEWS

El Quartet Casals presenta a Barcelona la integral Beethoven que festeja el seu vintè aniversari

El projecte, que inclou sis concerts, obre la temporada de cambra de L'Auditori


© Igor.cat

El Quartet Casals i L’Auditori han crescut plegats; és per aquest motiu que el Quartet que formen Abel i Arnau Tomàs Realp, Vera Martínez Mehner i Jonathan Brown ha volgut que la sala de cambra d'aquest equipament sigui l’epicentre de la celebració del seu vintè aniversari gràcies a la presentació d'un projecte de gran relleu: la interpretació de la integral dels quartets de Beethoven que els Casals van presentar l'agost passat a la Schubertíada de Vilabertran. Un projecte que es desenvolupa en col·laboració amb el Wigmore Hall de Londres, el Konzerthaus de Viena, la Philharmonie de Berlín, el Konserthuset d’Estocolm i el Centro Nacional de Difusión Musical de Madrid. 

El Quartet Casals us convida a escoltar la integral dels quartets de Beethoven en un total de sis concerts únics: des dels primers quartets de 1798 al darrer, escrit l'any 1826. Aquests setze quartets, als quals cal afegir una transcripció de l’autor de la Sonata per a piano op. 14, núm. 1, i la Gran Fuga op. 133, s’interpretaran acompanyats d’un encàrrec impulsat pels socis d’aquest ambiciós projecte internacional. Els compositors protagonistes d’aquests tres primers concerts seran Mauricio Sotelo (encàrrec de L’Auditori), Matan Porat (encàrrec del Wigmore Hall) i Francisco Coll (encàrrec del Centro Nacional de Difusión Musical).

Una veritable antologia de la música de cambra a Barcelona. Els dies 3, 5 i 6 d’octubre, inaugurant la temporada de Cambra de L'Auditori, el Quartet Casal en concert - amb una segona tanda en directe els dies 27, 29 i 30 de maig de 2018. 

La integral Beethoven del Quartet Casals en els mitjans (selecció):


© Igor.cat

Premsa digital:

Premsa en paper:

Mitjans audiovisuals:PER A MÉS INFORMACIÓ I COMPRA D'ENTRADES

El Quartet Casals compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Ramon Llull.

Contacte:
Rut Martínez Ribot
hey@seedmusic.eu
T. +34/649 935 371