El pianista Carles Marigó a La Pedrera

Carles Marigó

El pianista Carles Marigó a La Pedrera

El pianista Carles Marigó obre la seva residència musical el proper diumenge 18 de desembre a la Fundació Catalunya-La Pedrera. Serà amb un recital al costat de la violinista Sara Cubarsi, a les sis de la tarda, a l’Auditori de la Casa Milà. Marigó proposa un programa amb les obres següents:

L.W. BEETHOVEN
Sonata per a violí i piano, Op. 12 núm. 2

J. CAGE
6 melodies

S. PROKÓFIEV
Sonata per a violí i piano, Op. 80

B. BARTÓK
6 danses romaneses S. 56

El d’aquest diumenge serà el primer dels tres concerts de la residència de Marigó a la Fundació Catalunya-La Pedrera: el 19 de febrer de 2017, Carles Marigó proposarà un programa per a quartet de corda i piano amb obres de Schumann, Garreta i Marigó i el diumenge 21 de maig, el pianista nascut a Blanes tocarà en solitari obres de Bach, Schubert i Rakhmàninov, a banda de les seves pròpies improvisacions.

Per últim, Carles Marigó enregistrarà a partir d’aquest dilluns, 19 de desembre, a l’Auditori del Conservatori del Liceu -d’on és professor-, el seu primer disc com a solista titulat ‘Moments’ (SEED 003), en col·laboració amb Catalunya Música · 30 anys.