Joel Bardolet presenta Intertwined Paths

Joel Bardolet

Joel Bardolet presenta Intertwined Paths

El violinista Joel Bardolet (Vic, 1987) aposta per la música contemporània a Intertwined Paths. Gestat a foc lent, amb les col·laboracions del pianista Marco Scilironi i del violoncel·lista Alessio Pianelli, Intertwined Paths és el primer enregistrament com a solista de Bardolet. Gravat a l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí, amb producció musical de N Music Production, aquest àlbum inclou obres de Georg Philipp Telemann -Bardolet posa en diàleg la Fantasie n. 7 in E-flat Major amb la peça de György Kurtág, Signs, messages and games. Però no només: aquest llibre disc inclou la primera versió enregistrada de l’obra El inabastable perfil per a violí i piano del premiat compositor Miquel Oliu. Amb tot, el títol del volum Bardolet el manlleva de la sèrie del compositor suís Balz Trümpy, Intertwined Paths. L’enregistrament que presentem també inclou una peça dedicada a Joel Bardolet, escrita pel seu company i col·lega Alessio Pianelli (J2728A – LOST, un joc fet amb els anys de cadascun dels músics i les inicials dels seus noms), així com una versió tan poc ortodoxa com seductora de la mítica composició d’Arvo Pärt Spiegel im Spiegel per a violí i piano.

Els comentaris al llibret són del compositor Joan Magrané i les fotografies de Michal Novak. Un treball valent i singular que tradueix de manera fidel la personalitat musical d’un dels intèrprets més interessants de la seva generació.

 

Premsa

Diari ARA  |  El Punt Avui  |  El Periódico  |  Catorze.cat

“Bardolet mostrava una calma colpidora en un intèrpret que ni tan sols té 30 anys i que el connecta directament amb els músics més experimentats, aquells que exhibeixen, més enllà d’una tècnica espectacular, un so únic i característic, com el vigatà aconsegueix del seu violí de l’any 1793”

Revista Musical Catalana