El vintè aniversari del Quartet Casals

Cuarteto Casals © Josep Molina

El vintè aniversari del Quartet Casals

Referents ineludibles per a les noves generacions d’instrumentistes de cambra, el vintè aniversari del Quartet Casals és motiu d’alegria per a tots. Nombrosos mitjans de comunicació nacionals i internacionals recullen aquests dies l’efemèride d’aquest aniversari i aprofiten per fer balanç amb aquests quatre talentosos músics el camí recorregut en comú. Un dels deu millors quartets del moment a nivell mundial: ho podeu llegir, entre altres, al Babelia – El País i a La Vanguardia.

Aquest estiu seran a la Schubertíada i la tardor vinent no podeu faltar als concerts programats en el marc de la temporada de cambra a L’Auditori, on desgranaran la seva integral dels quartets de Beethoven. Seran 6 concerts irrepetibles!

 

PREMSA

La Vanguardia |  El País  |  El Periódico  |  Diari Ara