Moments de Carles Marigó

Carles Marigó

Moments de Carles Marigó

El pianista Carles Marigó inclou Schubert, Rakhmàninov i les seves improvisacions en el seu àlbum debut Moments. Presentat la primavera de 2017 en concert a Blanes i a Barcelona (en el darrer concert de la residència musical de Marigó a la Fundació Catalunya – La Pedrera), el disc Moments representa el debut discogràfic com a solista de Carles Marigó. Enregistrat a l’Auditori del Conservatori del Liceu gràcies al suport de Catalunya Música -en tant que n’és una de les propostes destinades a festejar els 30 anys de l’emissora- i amb producció musical de N  Music Production (Hugo Romano), aquest àlbum permet al músic i docent explorar la seva personalitat interpretativa a partir de la música ‘del moment’, és a dir, la improvisació. En aquest disc Carles Marigó contraposa les estètiques dels moments musicals de Schubert i de Rahkmàninov i hi suma una transició molt particular, la que representen les seves pròpies improvisacions. La proposta es clou amb un bonus track a quatre mans, enregistrat amb el reconegut pianista Marco Mezquida.

El llibre-disc de Marigó (edició Premium) s’acompanya dels comentaris de l’escriptor Toni Sala, així com de les ressenyes breus de la pianista Gabriela Montero i de l’improvisador Emilio Molina. Les fotografies són de Michal Novak.

 

PREMSA

beteve  |  El País  |  Revista Musical Catalana

“Carles Marigó mostró con creces su exquisita sensibilidad como intérprete e improvisador (…) Marigó exhibe un arte sutil, gusto por los matices suaves, el calor lírico y la naturalidad del sonido.”

El País, Javier Pérez Senz