El Trio Fortuny en concert per streaming

Trio-Fortuny-Cover

El Trio Fortuny en concert per streaming

SEED presenta el seu primer concert en vídeo per streaming en col·laboració amb l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí.

 

Per obrir la temporada de música clàssica 2017-2018, Seed i l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí van promoure conjuntament un concert del Trio Fortuny el passat dissabte 7 d’octubre de 2017. En ell, el Trio que formen Joel Bardolet al violí, Marc Heredia al piano i Pau Codina al violoncel, va interpretar dues de les obres que aquesta temporada han portat en marcs com el Palau de la Música Catalana i els festivals de Cervià de Ter o de la Portaferrada, entre altres. Es tracta del Trio op. 8 núm. 1 de Johannes Brahms i del Trio D. 929 núm. 2 de Franz Schubert: dues obres clau del repertori escrit per a aquesta formació, el trio amb piano.

El resultat d’aquest treball en comú significa també el primer concert per streaming realitzat a l’Espai Ter, un auditori de gran rellevància que destaca per acollir, entre altres, el Festival de Música Clàssica de Torroella de Montgrí, de llarga tradició i considerat estratègic pel Departament de Cultura de la Generalitat. Recordem que la col·laboració entre Seed i l’Espai Ter no és nova: aquest equipament va acollir l’enregistrament del debut discogràfic com a solista de Joel Bardolet, Intertwined Paths (Seed, 2016).

La realització del vídeo ha anat a càrrec d’Artur Tort, mentre que l’àudio el signa Santi Barguñó per a N Music Production.