Anna Alàs: Haendel, Purcell i Mendelssohn

Anna Alàs: Haendel, Purcell i Mendelssohn

La mezzosoprano Anna Alàs i Jové enceta un 2018 amb importants compromisos nacionals i internacionals. Afincada a Alemanya però sense renunciar a tenir una presència estable en els escenaris del nostre país, la cantant terrassenca dona la benvinguda a un any que inclou reptes importants com són la seva participació en la producció de l’òpera Jeptha de G. F. Haendel. Es tracta d’una producció de la Staatstheater Wiesbaden, a Alemanya, sota la direcció de Konrad Junghänel i al costat de la Hessisches Staatsorchester. Alàs interpretarà el rol de Storgé en un total de 7 funcions que començaran el proper 4 de febrer i que s’allargaran fins al 15 d’abril d’aquest 2018.

La mezzo catalana també trepitjarà escenaris de proximitat com l’Ateneu Barcelonès (on presentarà al costat del pianista Miquel Villalba el seu enregistrament de cançons de Manuel Blancafort) o l’Auditori Municipal de Terrassa per interpretar Dido a l’òpera Dido and Aeneas de H. Purcell. Al juny, Alàs debutarà com a solista amb l’Orquesta de la Comunidad de Madrid amb l’obra Elias de F. Mendelssohn sota l’experimentada batuta de Víctor Pablo Pérez. Serà a l’Auditorio Nacional de España, a Madrid.