Marigó, finalista als premis Enderrock

Marigó, finalista als premis Enderrock

El disc Moments de Carles Marigó, a la final dels Premis Enderrock 2018.

L’àlbum del pianista i improvisador publicat per Seed és un dels tres finalistes al millor disc de música clàssica editat l’any 2017. Els nominats a millor disc de clàssica són Moments (Seed) de Carles MarigóLes rutes de l’esclavatge (AliaVox) de Jordi Savall, La Capella Reial de Catalunya i Hespèrion XXI, i Cançó d’amor i de guerra (Música Global) de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya.

La votació popular està oberta fins el proper diumenge, 25 de febrer, i expressa el suport del públic al treball dels artistes. Per votar, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Igualment Moments ha estat considerat per la crítica especialitzada el tercer millor enregistrament de clàssica de 2017

Moments de Carles Marigó, gravat a l’auditori del Conservatori del Liceu de Barcelona i amb producció musical de N, és el seu àlbum debut i proposa un diàleg sincer entre els Moments musicaux, D 780 (Op. 94) de FRANZ SCHUBERT i els Moments musicaux, Op. 16 de SERGEI RACHMANINOFF.  Però no només: el CD (també disponible en versió HD i en digital) suma les improvisacions del propi Marigó així com un bonus track a quatre mans amb el també pianista Marco Mezquida que podeu escoltar a través d’aquest enllaç

El llibre que acompanya l’enregistrament inclou textos originals de l’escriptor Toni Sala i comentaris dels músics Gabriela Montero i Emilio Molina.