El Quartet Casals en gira

Cuarteto Casals Teldex

El Quartet Casals en gira

La prestigiosa formació, imparable en un 2018 que culminarà la gira internacional del seu projecte Beethoven.
L’inici de 2018 ha significat l’assumpció d’un calendari de concerts molt intens per al Quartet que formen Abel Tomàs Realp i Vera Martínez Mehner, violins; Jonathan Brown, viola i Arnau Tomàs Realp, violoncel. Els membres del Quartet Casals, que no obliden el seu compromís pedagògic amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (la seva Camerata Casals els ha portat recentment a l’Auditori Pau Casals del Vendrell i al Conservatori del Bruc, a Barcelona), han començat l’any actuant a The Queen’s Hall, a Edinburgh, al Concertgebouw De Doelen a Rotterdam, a la Philharmonie de París i de Berlín, a Odenthal, Àmsterdam, Den Haag, Luxemburg, Maribor… I resulta especialment destacable el fet de completar, el 25 de febrer passat, la seva integral de quartets de corda de Beethoven a l’emblemàtica Sala Mozart del Konzerthaus, a Viena.
Per escoltar-los en directe a Catalunya caldrà esperar fins el proper 25 de març, atès que tocaran en directe a l’Auditori de Girona de mans d’Ibercamera. Igualment remarcables seran els concerts del mes de maig, tant a Madrid (Auditorio Nacional) com a Barcelona, a L’Auditori, on els Casals presentaran el primer volum del seu enregistrament integral dels quartets de Beethoven que veurà la llum de manera progressiva fins l’any 2020, coincidint amb la celebració mundial de l’Any Beethoven.