Seed Quartet al Palau de la Música Catalana

Philip Glass

Seed Quartet al Palau de la Música Catalana

Format pel clarinetista Miquel Ramos, el violinista Joel Bardolet, el violoncel·lista Pau Codina i el pianista Carles Marigó, el Seed Quartet cristal·litza una de les voluntats de Seed d’ençà de la seva creació: esdevenir un punt de trobada i confluència artística entre músics de l’agència. En aquest sentit, coincidint amb la presentació de la programació de la temporada 2018-2019 del Palau de la Música Catalana, compartim els detalls del concert que clourà el cicle Intèrpretes Catalans del Palau el proper 20 de juny de 2019, a les vuit del vespre, a l’escenari del Petit Palau. En aquest concert, Ramos, Bardolet, Codina i Marigó interpretaran dues obres del compositor resident Philip Glass (1937) -concretament The Orchard i Fourth Series. Part 3. A la segona part, i ja en formació de quartet, els artistes Seed abordaran una obra d’autèntica referència: el Quatuor pour la fin du temps escrita pel compositor francès Oliver Messiaen l’any 1941.

Les entrades per a aquest concert es posaran a la venda coincidint amb el dia de Sant Jordi, aquest 23 d’abril de 2018, a través del web del Palau. Per a més informació: palaumusica.cat