Pau Codina i el Quartet Casals a l’Auditori

Pau Codina

Pau Codina i el Quartet Casals a l’Auditori

El mes de maig esclata a L’Auditori de Barcelona gràcies a una programació de cambra d’altíssim nivell. En aquest sentit, el violoncel·lista Pau Codina actuarà el proper dijous, 10 de maig, a les vuit del vespre, acompanyat d’excepcionals joves figures de l’escena internacional. El programa titulat PIANO QUINTET MASTERPIECES · Schumann & Dvorák permetrà escoltar en directe el quintet que formen Valeriy Sokolov, violí; Nikita Boriso-Glebsky, violí; Dana Zemtsov, viola; Pau Codina, violoncel i Evgeny Izotov, piano. Compra la teva entrada aquí: https://www.auditori.cat/ca/piano-quintet-masterpieces

El repertori del concert inclou el Quintet núm. 2 amb piano de Dvorák, una de les obres cambrístiques més estimades pels intèrprets i que és una reconstrucció d’un quintet anterior i inclou referències a la música popular txeca. Però no només: els allstars internacionals també tocaran el Quintet amb piano en Mi bemoll major op. 44 que Schumann va dedicar a la seva esposa Clara, que l’havia d’estrenar, però que per malaltia va tocar finalment Mendelssohn de manera imprevista -i malgrat l’extrema dificultat de la part pianística en aquesta obra.

A banda d’aquesta proposta cambrística d’alt nivell, a finals de maig el Quartet Casals repren el desplegament de la seva integral Beethoven a L’Auditori (afectada per l’aturada de país del passat 3 d’octubre) i realitzarà un total de cinc concerts a la Sala de Cambra de L’Auditori els dies 25, 27, 29 i 30 de maig. Per consultar-ne els detalls, us recomanem visitar aquest enllaç: https://www.auditori.cat/ca/quartet-casals-integral-beethoven-ii

Recordeu igualment que el viola Jonathan Brown proposa en paral·lel el Seminari Beethoven que permet una aproximació divulgativa a l’audició dels concerts que formen part d’aquesta integral. Veure’n també els detalls en un clic: https://www.auditori.cat/ca/seminari-beethoven