Barcelona Clarinet Players s’incorporen a Seed

Barcelona Clarinet Players

Barcelona Clarinet Players s’incorporen a Seed

Els Barcelona Clarinet Players s’incorporen a la família Seed a recer de l’edició del disc “Offertorium”. El conjunt de cambra que formen Manuel Martínez, clarinet; Javier Vilaplana, clarinet; Martí Guasteví, corno di bassetto i Alejandro Castillo, clarinet baix, s’incorpora a la família Seed a recer de l’edició del llibre – disc Offertorium (Seed 005), un treball que inclou les obres d’encàrrec (world premiere recording) realitzades als compositors Joan Magrané, Bernat Vivancos, Carlos de Castellarnau, Raquel García Tomás i Josep Maria Guix. L’àlbum, que veurà la llum a finals d’any i es presentarà en concert ja entrat el 2019, agafarà el relleu al llibre – disc que inclou la sessió completa a quatre mans entre els pianistes Carles Marigó i Marco Mezquida (Seed 004), que s’editarà la tardor vinent.

Innovació, fusió, interdisciplinarietat i pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línia creativa dels Barcelona Clarinet Players (BCP). Les seves interpretacions es caracteritzen per presentar un treball minuciós en aspectes cambrístics que s’acompanya d’una posada en escena molt cuidada i energètica. Feliços de sumar-los a la nostra família musical, benvinguts!