Nou disc de Marco Mezquida i Carles Marigó

Nou disc de Marco Mezquida i Carles Marigó

Els pianistes Carles Marigó i Marco Mezquida dialoguen en un nou disc de la col·lecció Seed que es publicarà aquest mes de desembre: Les set fulles del faig (SEED007). Marigó i Mezquida han improvisat a quatre mans a partir del poema homònim de Josep Carner. Un primer tast d’aquest treball va formar part de l’àlbum debut de Carles Marigó, Moments (SEED003) com a bonus track.

Ambdós pianistes formen part d’una generació jove que despunta per la seva qualitat artística. Carles Marigó és un músic polifacètic; la seva inquietud l’ha dut a treballar com a intèrpret, compositor, arreglista i educador musical, en projectes de música clàssica, jazz, funky, música tradicional, pintura i teatre, girant sempre al voltant de la interpretació, la creativitat i la improvisació musicals. I Marco Mezquida és una de les figures més visibles del jazz català actual. Ha gravat més de 50 discos, ja té una gran trajectòria com a intèrpret en sales d’arreu del món. També ha treballat com a compositor en diversos projectes i, com Marigó, actualment combina aquesta faceta amb la d’intèrpret i pedagog.

La producció musical de l’àlbum ha estat a càrrec de l’equip de N, vinculat al segell Neu Records, i de Seed Music en relació a l’edició de l’àlbum.

 

Fotografia © Noemí Elías