Neix la col·lecció Premi Espai Ter

Neix la col·lecció Premi Espai Ter

Un dels nous projectes que Seed Music encara com a discogràfica i distribuïdora és l’estrena de la col·lecció Premi Espai Ter. El primer volum de la col·lecció es publica aquest desembre de 2018 i presenta Inesperat, el nou treball del grup vocal In Crescendo, guanyador 2018 del Premi Espai Ter.

La col·lecció editarà anualment el treball del guanyador del Premi Espai Ter, una nova iniciativa de l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí que té com a objectiu donar suport als projectes de creació musical en l’àmbit dels Països Catalans.

L’Espai Ter es va inaugurar el 2013 i ofereix una programació estable al llarg de tot l’any. Acull nombrosos festivals (entre ells, el prestigiós certamen de música clàssica estiuenc) i esdeveniments de música i d’arts escèniques, i promou i coprodueix també projectes musicals. Des dels seus inicis, l’equipament s’ha posat també al servei d’enregistraments. De fet, el 2016 Seed Music hi va enregistrar Intertwined Paths del músic Joel Bardolet, i més tard també el DVD del Trio Fortuny.

El concert de presentació del projecte d’In Crescendo serà el divendres 28 de desembre, a les 21h a l’Espai Ter. Aquest mateix dia es presentarà el primer volum de la col·lecció Espai Ter.