Anna Alàs, hivern d’òpera i valsos

Anna Alàs, hivern d’òpera i valsos

Mentre s’ultimen els detalls de l’edició de Legacy (SEED006), el seu nou disc, la mezzosoprano Anna Alàs i Jové encara un hivern amb plena activitat, participant en diverses funcions i concerts.

La cantant terrassenca debutarà aquest diumenge 16 de desembre en el rol d’Annio a ‘La clemenza di Tito’ de W. A. Mozart a l’Ópera de Oviedo. Alàs torna al Teatro del Campoamor amb un repartiment que completen Alek Shrader (Tito), Carmela Remigio (Vitellia), Alicia Amo (Servilia) i Josep Miquel Ramón (Publio), amb direcció musical de Corrado Rovaris i direcció d’escena de Fabio Ceresa, i l’Orquesta del Principado de Asturias i el Coro de l’Ópera de Oviedo. Les funcions seran el 16, 18, 20 i 22 de desembre.

Just després de l’òpera, Alàs tindrà un paper destacat en el Festival de valsos i danses de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que dirigirà Diego Martin-Etxebarria. Un grapat de danses binàries de diverses cultures acompanyaran el pols ternari del vals a través d’Offenbach, Toldrà, Strauss i Rossini, entre altres. Alàs acompanyarà l’OSV al seu pas per Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Lleida, Rubí, Sabadell, Puigcerdà i Reus.

A principis de 2019 està previst que Anna Alàs i Jové, juntament amb el pianista Alexander Fleischer, publiqui Legacy (SEED006), un treball discogràfic de lieder de compositors catalans com Montsalvatge, Mompou i Joan Magrané, entre altres.