Barcelona Clarinet Players: Offertorium

BCP Offertorium Cover @ Ana Madrid

Barcelona Clarinet Players: Offertorium

Ja es pot escoltar el nou llibre – disc dels Barcelona Clarinet Players. El grup recentment incorporat a la família Seed presenta Offertorium (SEED005), un treball que inclou les obres d’encàrrec (world premiere recording) realitzades als compositors Joan Magrané, Bernat Vivancos, Carlos de Castellarnau, Raquel García Tomás i Josep Maria Guix. El llibre – disc inclou comentaris de cadascun dels compositors disponibles tant en català, castellà com en anglès.

El conjunt de cambra que formen Manuel Martínez, clarinet; Javier Vilaplana, clarinet; Martí Guasteví, corno di bassetto i Alejandro Castillo, clarinet baix, presentarà el disc properament a Barcelona (aviat se n’anunciarà la sala i la data, entre altres detalls de la gira Offertorium).

Innovació, fusió, interdisciplinarietat i pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línia creativa dels Barcelona Clarinet Players (BCP). Els BCP són una formació integrada a la Banda Municipal de Barcelona de gran versalitat i exigència com es demostra a Offertorium i, de fet, tant en els treballs anteriors com en els diversos projectes que duen a terme. Aquest és el quart disc que produeix la formació, un àlbum plenament contemporani i amb la música d’experimentats compositors catalans consolidats al país com Bernat Vivancos i Josep Maria Guix, i excel·lents compositors del moment com Joan Magrané, Raquel García-Tomás i Carlos de Castellarnau.

L’enregistrament d’aquest disc va tenir lloc a l’Auditorio de la Diputación de Alicante el juny de 2017. Seed Music publica el disc dins la seva col·lecció Premium amb so i producció musical de Santi Barguñó (Neu Records – N Music Production), disseny d’Estudio Gerundio i fotografies d’Ana Madrid. El disc es pot adquirir en línia a la botiga de Seed Music.