Pau Codina, nou membre de l’Esbjerg Ensemble

Pau Codina, nou membre de l’Esbjerg Ensemble

El violoncel·lista Pau Codina s’ha incorporat a l’ensemble de cambra Esbjerg Ensemble, resident a Dinamarca. El músic osonenc n’és membre des d’aquest mes de gener de 2019 i té previstos concerts i projectes fins al juny vinent.

L’Esbjerg Ensemble aglutina repertori versàtil, de diferents estils, i treballa en projectes innovadors i pedagògics. Actualment la formació la integren deu músics (un quartet de corta, un quintet de vent i percussió); de fet, va ser el primer ensemble de cambra professional danès, fundat el 1967 pel Ministeri de Cultura de Dinamarca. Treballa sovint amb institucions educatives del país i amb compositors contemporanis.

En el primer concert d’aquest 2019, Codina hi ha interpretat el Quartet de corda núm. 1 de György Ligeti.

Altres projectes

A més d’aquesta nova residència, Pau Codina continua de gira amb el Trio Fortuny (Bardolet/Heredia/Codina) dins la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya, també és membre del conjunt Cellophony i d’entre els seus propers concerts com a solista destaquem les dues actuacions que realitzarà a Barcelona els propers dies 7 i 8 de març, en el marc del festival Barcelona Obertura Spring Festival. Codina tocarà J. S. Bach i G. Cassadó a l’antiga presó Model i a la Casa Batlló, respectivament.

RECORDATORI

Dijous 7 de març 20.00h *

Presó Model. Carrer Entença, 155. Barcelona / Programa: Bach (Suites) / * Concert compartit amb Jaume Guri (violí)

Divendres 8 de març 21.00h

Casa Batlló – Sala ventre del drac (golfes). Passeig de Gràcia, 43. Barcelona / Programa: Bach i Cassadó