Joel Bardolet lidera el Lassus Quartett

Lassus Quartet

Joel Bardolet lidera el Lassus Quartett

Un dels projectes principals de Joel Bardolet en l’actualitat és el seu quartet estable, Lassus Quartett, formació que lidera com a violí primer amb músics d’altres països. El Lassus Quartett el formen Joel Bardolet, violí; Antonio Viñuales, violí; Adam Newman, viola; i David Eggert, cello.

Establert a Suïssa des de 2015, representa una proposta innovadora dins la música de cambra. Integra veus corals en base a una programació original que mescla repertori nou i antic per a cambra. El grup reconeix la influència principal dels membres del Hagen Quartet, especialment de Rainer Schmidt, així com també de Ferenć Rados, Clive Brown i Claudio Martínez Mehner. Ja han estat convidats a tocar en múltiples festivals i cicles de música de cambra d’arreu d’Europa, inclosa Suïssa, Alemanya, França, Noruega i Portugal.

Els seus programes originals i trencadors reflecteixen la seva curiositat per la pràctica de la composició contemporània i la polifonia franco-flamenca renaixentista (a qui deuen el nom), entre d’altres.