Influences, el debut discogràfic del Cosmos Quartet

Cosmos Quartet

Influences, el debut discogràfic del Cosmos Quartet

El nou i flamant primer disc del Cosmos Quartet ja és una realitat. El conjunt de cambra que formen Helena Satué i Bernat Prat, violins; Lara Fernández, viola i Oriol Prat, violoncel, presentarà a principis de maig l’àlbum Influences publicat per Seed Music (SEED008), i és pot adquirir a la botiga online del segell.

El disc, que combina obres de Haydn i Brahms i una estrena de la compositora Raquel García-Tomás, és el debut discogràfic d’aquests quatre intèrprets com a formació estable. A més a més, el treball va ser enregistrat amb un element que el fa encara més particular i és que tots quatre instruments van ser dissenyats i creats pel prestigiós lutier David Bagué, que els va concebre especialment per a cadascun dels músics del Cosmos Quartet.

Influences, enregistrat a l’Auditori AXA de Barcelona l’octubre de 2018, és un àlbum editat per Seed Music amb producció musical de Santi Barguñó (N, Neu Records). El reconegut periodista i crític musical Antoni Batista signa els comentaris del llibre–disc, que atorguen un valor afegit al volum complementat amb les fotografies de Michal Novak.

Les obres enregistrades són:

Joseph Haydn
Quartet de corda op. 64, núm. 6 en Mi b major

Raquel García-Tomás
Così mostraste a lei i vivi ardori miei (Primer enregistrament mundial)

Johannes Brahms
Quartet de corda op. 67, núm. 3 en Si b major

El disc es presentarà en concert el proper 6 de maig, a l’Auditori del Conservatori del Liceu (Barcelona).