El duet de Mireia Farrés i Mercè Hervada enregistra el seu primer àlbum

El duet de Mireia Farrés i Mercè Hervada enregistra el seu primer àlbum

La trompetista Mireia Farrés, solista de l’OBC, i la pianista Mercè Hervada, duet de cambra estable, publicaran el seu primer àlbum amb Seed Music a finals d’aquest 2019. L’enregistrament d’aquest nou disc, a càrrec del reconegut productor anglès Simon Kiln -especialitzat en trompetistes-, va tenir lloc el mes de juliol passat a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona.

L’àlbum, que s’anomenarà Temperaments (SEED010), neix de l’amistat i l’experiència de Farrés i Hervada com a duet estable. Amb el recull de peces, el duet vol fer notar la seva varietat i singularitat interpretatives i vincular-se amb quatre elements que d’alguna manera comparteixen i que les defineixen: el foc, l’aire, l’aigua i la terra. El repertori inclourà obres imprescindibles per a trompeta i piano de Honegger i Enesco, però també altres obres que hi encaixen (Hindemith, Peaslee, Bolter, Turrin i Ewazen). Per altra banda, hi destaca la inclusió d’una obra d’encàrrec al compositor català Salvador Brotons, coneixedor de Farrés i Hervada. N’estrenaran “Impuls vital”.

Per últim, avancem que el llibret del disc es complementarà amb un poema original de Manuel Forcano inspirat en la música de Temperaments, que respon a la predilecció d’ambdues intèrprets per la poesia de Forcano. Les fotografies del disc les signa Noemí Elías.