Spanish Brass & Carles Dénia, guanyadors del segon Premi Espai Ter que edita Seed

Spanish Brass & Carles Dénia, guanyadors del segon Premi Espai Ter que edita Seed

Seed Music ha editat el segon volum de la col·lecció Premi Espai Ter que enguany ha recaigut en el grup Spanish Brass. La formació valenciana ha enregistrat el treball juntament amb el cantaor i guitarrista Carles Dénia. Mira si hem corregut terres… (Seed Music, 2019) es va enregistrar al mateix Espai Ter de Torroella de Montgrí durant el mes de maig passat. Es tracta d’un recopilatori de cançons que tenen el seu origen en l’etapa en què la cultura àrab estava arrelada a la península ibèrica i suma cançons de la tradició musical de la Corona d’Aragó així com temes contemporanis populars com Al vent, de Raimon, i Mediterráneo de Joan Manuel Serrat. L’anterior i primer volum de la col·lecció va ser Inesperat, del grup vocal In Crescendo.

El nou treball discogràfic dels Spanish Brass es presentarà en exclusiva el 5 d’octubre, en format concert, a l’equipament de Torroella de Montgrí.

L’Espai Ter es va inaugurar el 2013 i ofereix una programació estable al llarg de tot l’any. Acull nombrosos festivals (entre ells, el prestigiós certamen de música clàssica estiuenc) i esdeveniments de música i d’arts escèniques, i promou i coprodueix també projectes musicals. Des dels seus inicis, l’equipament s’ha posat també al servei d’enregistraments. El 2016 Seed Music hi va enregistrar Intertwined Paths del músic Joel Bardolet; més tard, també el DVD del Trio Fortuny i ja el setembre de 2018 el disc Legacy d’Anna Alàs i Jové i Alexander Fleischer.