Els BCP protagonitzen l’estrena mundial de ‘La Trace’ de López López a Madrid i a Barcelona

Els BCP protagonitzen l’estrena mundial de ‘La Trace’ de López López a Madrid i a Barcelona

Aquesta temporada 2019-2020, el grup de cambra Barcelona Clarinet Players protagonitzarà dos concerts destacats a Madrid i a Barcelona en els quals estrenarà l’obra La trace (2019, encàrrec conjunt del CNDM. Centro Nacional de Difusión Musical i L’Auditori de Barcelona) de José Manuel López López (Madrid, 1956), compositor resident al CNDM i que per a l’ocasió col·labora amb el videoartista Pascal Auger en la realització d’aquesta peça. De fet, compositor i videoartista ja havien col·laborat anteriorment en la realització d’obres com La grande céleste i Octandre, per exemple.

Aquest projecte subratlla l’accent que els Barcelona Clarinet Players han posat sempre en relació a la innovació, la fusió i la interdisciplinarietat artístiques i que evidencien en treballs discogràfics com Offertorium, publicat per Seed Music l’any 2018 (SEED 005) i centrat en la música contemporània.

Els concerts d’aquesta producció tindran lloc els dies 24 de febrer de 2020, a les 19.30h al Museu Reina Sofía (Auditorio 400, a Madrid), dins del cicle Series 20/21; i el 14 de maig de 2020, a les 20h, a L’Auditori (Sala 1. Pau Casals, Escenari), dins del Sampler Sèries.