Pau Codina, el Bestiari del NewCat i Anna Alàs i Jové, presents a la nova temporada del Palau

Pau Codina, el Bestiari del NewCat i Anna Alàs i Jové, presents a la nova temporada del Palau

Deixant de banda aquest final de temporada 2019-2010, fortament estroncat a causa de la Covid-19, des de SEED seguim treballant amb l’objectiu que el sector musical -de bracet de la resta- es recuperi el més aviat possible dels efectes de la pandèmia. És per aquest motiu que celebrem especialment l’anunci de la temporada de concerts 2020-2021 al Palau de la Música Catalana que inclou diversos artistes i projectes SEED.

La primera de les cites serà, amb permís del virus, amb el violoncel·lista Pau Codina, que el 13 d’octubre de 2020 participarà com a solista en el concert commemoratiu del Centenari de l’Orquestra Pau Casals sota la direcció del mestre Salvador Mas. El programa inclou la Suite en Re de la  J. S. Bach; el Concert per a violoncel en La menor op. 129 de R. Schumann; i la Simfonia núm. 40 de W. A. Mozart. Entrades a la venda aquí.

El 28 d’octubre hi haurà un concert extraordinari al Petit Palau. Es tracta de Bestiari, producció del New Catalan Ensemble, que presentarà poemes de Josep Carner -en #AnyCarner- musicats per Joan Díaz, al costat del poeta i rapsode Josep Pedrals. Una proposta per a tots els públics basada en l’últim àlbum del NewCat, el llibre – disc Bestiari (ADEP006). Entrades a la venda aquí.

Per acabar la temporada, la mezzo Anna Alàs i Jové i el pianista Alexander Fleischer seran els protagonistes del tercer concert de la Schubertíada a Barcelona. La primera part del seu recital estarà dedicada a compositors catalans i la segona a Robert Schumann. En la seva actuació, gaudirem de l’estrena completa a Barcelona de Tres poesies de Bartomeu Rosselló-Pòrcel, de Joan Magrané, obra inclosa dins l’àlbum Legacy (SEED006). Serà el 7 de juny de 2021. Entrades aquí.