Carles Marigó

Nascut l'any 1986, Carles Marigó és llicenciat en interpretació musical en l'especialitat de piano a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Va cursar la titulació amb Vladislav Bronevetsky i va aconseguir matrícula d'honor a piano i al projecte final de carrera.

Becat pel Consell Nacional per la Cultura i les Arts (CoNCA), va ampliar la seva formació en el Conservatori de Moscou (Tchaikovsky Moscow State Conservatory), amb Irina Plotnikova, on l'any 2013 va obtenir el diploma en el Posgraduate Performance Course amb les màximes qualificacions.

Ha rebut classes de mestres com Nelson Goerner, Elsa Púppulo, Elisabeth Leonskaja, Barry Douglas, Christian Sacharias, Paul Badura-Skoda, Jacques Rouvier o María Jesús Crespo, entre d'altres.

Ha rebut formació també en les matèries de jazz i improvisació de música clàssica amb músics com Xavier Dotras, Albert Bover, Ignasi Terraza, Juan de la Rubia i Emilio Molina. A partir de 2013, en Carles ha entrat a formar part de l'equip de professors de l'IEM (Instituto de Educación Musical). Dirigit per Emilio Molina, l'IEM es basa en la improvisació com a sistema pedagògic.

Ha rebut premis en concursos nacionals i internacionals, tant de piano com de composició (Eugènia Verdet, Ciutat de Manresa, Ricard Viñes, Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, Rius i Virgili, entre d'altres). Ha participat en festivals com a solista i en grups de música de cambra a Espanya, Portugal, Holanda i Rússia.

Carles Marigó és un músic polifacètic; la seva inquietud l'ha dut a treballar com a intèrpret, compositor, arreglista i educador musical, en projectes de música clàssica, jazz, funky, música tradicional, pintura i teatre, girant sempre al voltant de la interpretació, la creativitat i la improvisació musicals.

Actualment compagina la feina concertística amb la d'educador. És professor al Conservatori Superior de Música del Liceu i cap de departament de piano al Conservatori Professional del Liceu. Alhora, està realitzant els estudis de Màster Avançat en interpretació a l'ESMUC.

... El piano de Marigó excel·lia en amplitud de so i claredat expositiva.

Elsa Álvarez Forges · Núvol

Agenda:

29 Oct
18:00
Marató per la SQM, Fatiga Crònica i Fibromiàlgia
Auditori Wintertur (Av. Diagonal 547, Barcelona, España)
04 Nov
18:00
"Diàlegs" Nocturn de Schubert i Quintet de Dvorak núm. 2
Golfes de Can Lleonart (Plaza Germans Lleonart, 1, 08328 Alella, Barcelona)
05 Nov
18:00
"Diàlegs" Nocturn de Schubert i Quintet de Dvorak núm. 2
Orfeó Gracienc (Carrer d'Astúries, 83, 08024 Barcelona)
06 Nov
18:00
"Diàlegs" Nocturn de Schubert i Quintet de Dvorak núm. 2
Ateneu de Móra d'Ebre (Móra d'Ebre)
19 Nov
18:00
Cicle Residents a La pedrera
La pedrera (Provença, 261-265, 08008 Barcelona)
24 Nov
18:00
Retrat Sonor
Rectoria de Godmar (Camí del Cementiri s/n, 08262 Callús, Barcelona)
01 Des
18:00
Cantata St. Nicolau de Britten
Auditori de Barcelona (Carrer de Lepant, 150, 08013 Barcelona)
13 Gen
18:00
Cantata St. Nicolau de Britten
Auditori de Lleida (Pl. de Josep Prenafeta, S/N, 25004 Lérida)
14 Gen
18:00
Cantata St. Nicolau de Britten
Terrassa

Aquesta pàgina utlitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari durant la navegació. En cas de continuar navegant s'entendrà que accepteu la nostra política de cookies.