OscarLatorre1
OscarLatorre2
previous arrow
next arrow

ÒSCAR LATORRE:

A PATHWAY TO BECOME (SEED JAZZ 002)

Producte afegit a la cistella

This album was born from the desire to know oneself, to show what I am and to seek the path I want to follow, expressing it musically from an honest and transparent vision.

ÒSCAR LATORRE

Òscar Latorre va descobrir la trompeta als 6 anys i des de llavors no l’ha deixat anar. Actualment resideix a Basileia i forma part del prestigiós programa Focusyear 20 al Jazzcampus de de la ciutat, on ha compartit grans experiències musicals amb músics de renom internacional com Jorge Rossy, Guillermo Klein, Kurt Rosenwinkel, Wolfgang Muthspiel i molts altres. En aquest nou disc, Latorre vol reflectir-hi una època de canvis i aprenentatges. Ho fa amb música influenciada pel jazz, però també de contemporània i popular, amb composicions decidides com “Re-encounter”, atmosfèriques com “Delusion” i acostant-se a la lleugeresa amb “Overcome”.

Òscar Latorre, trompeta
Jean-Lou Treboux, vibràfon
Sebastián de Urquiza, contrabaix
Jordi Pallarés, bateria

Col·laboracions: Francesca Gaza (veu) Iannis Obiols (piano i sintetitzador) Paulo Almeida (bateria), Devin Daniels (saxo alt) | Música d’Òscar Latorre | Produït Òscar Latorre | Enregistrat per Daniel Somaroo a Basilea, el 30 i 31 de juliol de 2020 | Mesclat i masteritzat per Quim Kato Puigtió | Fotos i vídeos d’Alex Ventling | Disseny de la col·lecció: Toormix

TRACKLIST

  1. Rhine’s Flow – 6:34
  2. Delusion – 9:16
  3. Balance – 6:55
  4. Caught Up In My Fears – 5:33
  5. (I) Surrender – 7:12
  6. Liberation – 4:49
  7. Reencounter – 7:02
  8. Overcome – 4:53