lucia fumero_foto Duna Vallès
LuciaFumero2-1024x576
LuciaFumero1-1024x576
previous arrow
next arrow

LUCIA FUMERO:

UNIVERSO NORMAL (SEED JAZZ 001)

Producte afegit a la cistella

Universo normal es una puerta a mi imaginación. Por eso es normal. Y por eso es universo. Es un concepto que a la vez que inspira magia, algo enorme como es el universo, se concentra en aquello muy básico, de raíces, como la música folklórica.

LUCIA FUMERO

Estils d’arreu han influenciat la pianista i cantant Lucia Fumero. Ara estrena disc i projecte propi, amb música original que va d’un lloc a l’altre plena de vitalitat i aire fresc. La base del seu univers s’arrela al folklore i es transforma a través d’un bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz. En resulten colors únics i singulars. Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la música instrumental, Lucia Fumero s’expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan composa, tot flueix, balla i captiva de manera inevitable.

Universo normal es publica el novembre de 2020 en format digital i CD com a Vol. 1 de Seed Jazz, la nova línia discogràfica de Seed Music, juntament el segon volum de la col·lecció, del trompetista Òscar Latorre.

Lucia Fumero, piano i veu 
Martín Leiton, contrabaix i leona
Juan Rodríguez Berbín, bateria i percussions

Amb el suport de l'Institut Ramon Llull:

TRACKLIST

 1. Intro – 1:31
 2. Quisiera ser un robot – 4:10
 3. Sibulet – 5:29
 4. La muerte despierta – 3:08
 5. Nana para Rita – 3:02
 6. La noche y el día – 3:22
 7. Carancho – 2:26
 8. Extraterrestre – 4:42
 9. Tokisky y los demonios cubanos – 4:52
 10. Tofu y Mora – 4:15
 11. Pichón [bonus track featuring Rita Payés, trombone] – 2:49

CRÈDITS DEL DISC:

Veus: Rita Payés (Sibulet, Quisiera ser un robot, La muerte despierta, Pichón); Eva Fernández (Quisiera ser un robot, La muerte despierta); Magalí Datzira (Quisiera ser un robot, La muerte despierta); Nico Roig (Nana para Rita); Pol Batlle (Nana para Rita)

Música i lletra de Lucia Fumero | Produït per Lucia Fumero i Juan Rodríguez Berbín | Enregistrat per David Casamitjana a Montoliu de Segarra, el 21 i 22 de juliol de 2020 | Veus gravades per Quim Kato Puigtió, el 30 i 31 d’agost a Sant Celoni | Mesclat i masteritzat per Quim Kato Puigtió | Fotografies i vídeos d’Héctor Noguera | Disseny de la col·lecció discogràfica: Toormix

Agraïments
Joan i Rut, Horacio, Anabel i Juan Pablo, Nil, Juan, Nico, Rita i Pol.