Emma Stratton / Foto May Zircus, BO
Emma Stratton / Foto May Zircus, BO
Emma Stratton / Foto May Zircus, BO
DSC_9594
DSC_9487
DSC_9664
previous arrow
next arrow
Emma Stratton / Foto May Zircus, BO

EMMA STRATTON

Una artista jove, elegant en el gest, de refinada sensibilitat, però també portadora d’energia i vehemència [...] Una pianista d’una elegància musical i brillantor tècnica admirables.
Lluís Trullén, Revista Musical Catalana

El pianisme de l'empordanesa Emma Stratton (Pals, 1999) és una mescla de virtuosisme i musicalitat singulars que expliquen el perquè mereix un lloc destacat entre els talents de la seva generació. Stratton evidencia una capacitat comunicadora inusual en una músic de la seva joventut, un fet que converteix cadascuna de les seves actuacions en un viatge emocional únic aconduït amb mestratge i respecte envers l'oïdor. 

Deixebla, entre d’altres, de Carlota Garriga a l’Acadèmia Marshall i del prestigiós pianista rus Vladislav Bronevetzky a l'ESMuC, la personalitat musical d'Emma Stratton troba l'equilibri entre l'explosivitat necessària per acarar repertoris d'una dificultat tècnica extrema i una musicalitat que no renuncia en cap moment al bon gust i al rigor estilístic, treballats d'una manera especialment intensa en el màster en interpretació que ha finalitzat a Hamburg el 2023 amb el professor Aleksandar Madžar, amb qui continua perfeccionant tècnica i repertoris diversos. Ha rebut la Beca Alícia de Larrocha 2024 promoguda pel Palau de la Música Catalana.

emmastrattonpiano.com