6 oct.
OBRIM LA LÍNIA SEED JAZZ AMB LA PIANISTA LUCIA FUMERO I EL TROMPETISTA ÒSCAR LATORRE

Seed Music presenta una nova col·lecció discogràfica dedicada al jazz en què treballa des de fa mesos. La nova línia està pensada per a artistes joves amb esperit SEED: singularitat, projecte propi, música original, talent, il·lusió, alegria, vitalitat, frescor. En definitiva, artistes capaços de fer-nos connectar. Després d’uns mesos particularment difícils per al sector artístic i cultural a causa de la pandèmia, volem fer del nostre segell un projecte més compromès que mai amb la música i amb els músics del país.

A finals d’aquest 2020 es publicaran els dos primers volums d’aquesta nova línia. El primer és Universo normal, àlbum de debut de la pianista i cantant Lucia Fumero, que va enregistrar les seves cançons a l’estudi de David Casamitjana amb Martín Leiton (baix i leona) i Juan Rodríguez Berbín (bateria), qui també s’encarrega de la producció del disc. Les mescles i la masterització van a càrrec de Quim ‘Kato’ Puigtió. El segon àlbum és A pathway to become del trompetista Òscar Latorre. El disc ha estat enregistrat a Basilea, on viu Latorre, juntament amb un quartet format per Jean-Lou Treboux (vibràfon), Sebastián de Uriquiza (contrabaix), Jordi Pallarés (bateria), a més d’algunes col·laboracions.

Seed Jazz es pesenta amb un nou format dissenyat per Toormix i la contractació dels concerts de presentació d’ambdós projectes ja s’ha obert: podeu demanar més informació a través de hey@seedmusic.eu

Foto de Lucia Fumero: Héctor Noguera